Søk plass i Haldens beste barnehager

Ønsker du å gi et godt barnehagetilbud til ditt barn så har vi den barnehagen som passer ditt behov. Nedenfor finner du en kort oversikt over våre barnehager. vil du fordype deg så klikke på linken. Når du har bestemt deg så klikk på linken i bunn av siden så kommer du til søknadsskjema siden.

1. Vi har den lille intime og landlige Solbakken Naturbarnehage som benytter naturen aktivt.

2. Vi har Trolltangen Naturbarnehage som ligger fantastisk og sentralt til i Remmendalen.

3. Og er du opptatt av å gi ditt barn en kulturell start på livet med teater, kunst, litteratur og musikk da skal du velge Asak Kulturbarnehage på Nybo.

4. Vil du at ditt barn får plass i Haldens mest moderne barnehage som ligger svært sentralt i Halden sentrum med utsikt til Tista og Iddefjorden så skal du søke på Høvleriet Barnehage.

5. Vil har også en naturbarnehage på en liten gård med høner. Denne ligger sentralt ved boligområdene Brekkerød og Stenrød; Skogkanten Naturbarnehage.

Tdm Barnehager er det komplette alternativet.

Søknadsfrist er 15. Mars for start i august og da skal det sendes et felles skjema for alle barnehagene i Halden. Husk da å prioriter våre barnehager først.

Vi har i tillegg løpende opptak utover hovedopptak så du kan søke hele året og ønske deg ett oppstartstidspunkt.

Klikk på denne linken for å søke barnehageplass i Halden;

SØK BARNEHAGEPLASS