• VI BIDRAR TIL ET BEDRE MILJØ

TDM Barnehager har nå kjøpt inn 2000 miljønett som vi ønsker at alle foreldre og ansatte skal benytte seg av. Vi har fokus på bærekraftig utvikling, og ønsker å få med alle foreldre på laget. Vi har nå delt ut gratis miljønett, som vi oppfordrer alle til å benytte seg av, spesielt til å frakte tøy frem og tilbake i barnehagen. Disse kan vaskes, så tanken er at disse skal brukes til både rent og skittent tøy. Vi håper alle ønsker å bidra til å minske bruken av plast.

17.10.2018 19.15
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Søk plass i Haldens beste barnehager

Ønsker du å gi et godt barnehagetilbud til ditt barn så har vi den barnehagen som passer ditt behov. Nedenfor finner du en kort oversikt over våre barnehager. vil du fordype deg så klikke på linken. Når du har bestemt deg så klikk på linken i bunn av siden så kommer du til søknadsskjema siden.